Despre

Rusu Xafis Energy
Calitatea o facem noi!

Cu o vastă experiență căpătată în cei 18 ani lucrați în fabrica producătoare a produselor comercializate de noi, venim pe piața din România cu cea mai bună ofertă calitate – preț. Garantăm 100% produsele noastre și ne ocupăm de montarea lor.

Misiunea noastră este să contribuim la eficientizarea producerii de apă caldă menajeră în cel mai scurt timp și cu eficiență pe termen lung a locuințelor și a afacerilor din România, contribuind la o planeta mai ecologică.
 
Înființarea acestei Societăți s-a bazat pe un lucru sigur, ”Calitatea vieții copiilor noștri și a următoarelor generații”. Fabrica producătoare a produselor comercializate de noi a fost înființată în 1974 și de atunci până în zilele noastre deține cea mai bună tehnologie brevetată de pe teritoriul Greciei.
 
Odată cu achiziționarea produselor Rusu Xafis Energy, cooperarea noastră nu se oprește. Vom fi mereu la dispoziția dvs. pentru orice preocupări sau întrebări care vor apărea prin oferirea unui sprijin complet pentru produsele noastre.